Hej Alla!

HASSP-gruppen önskar er välkomna!
Vi är en grupp från olika medborgarorganisationer, som har för avsikt att sprida vårt budskap om kraftsamverkan för att få till stånd hållbara processer för en samhällsutveckling, som såväl är hållbar som till gagn för alla.
Vi är för innovativa åtgärder för hållbar samhällsutveckling.
Dagens revir- och boxtänkande omöjliggör en helhetssyn.
Genom att öppna upp reviren och inkludera mellanrummen fås synvändor vilka leder till innovativa lösningar, som leder till mångfald och sysselsättningar.
Genom ekonomiska tester kan valutan bli en verklig katalysator som kan skapa ett rättvisare och mera jämlikt samhälle . Strategiska tester och användning av spetsteknik genom kraftsamverkan ska leda till en bred anslutning till skapandet av en central HASSP inom Göteborgsregionen.
Under ”Blogg” är avsikten att korta inlägg från medborgarna ska publiceras.
Admin 2017-02-03

10 svar på ”Hej Alla!”

  1. I would like to thank you for the efforts youve put in penning this website. I am hoping to see the same high-grade content from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my very own website now 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *